Jan Guillous böcker

I Jans senaste bok finns den aktuella förteckningen av samtliga böcker som han gett ut. Jag blev nyfiken på hur många av hans böcker som jag läst. Av totalt 41 böcker så har jag läst 20! Det började för länge sedan med Ondskan, sedan blev det Hamilton för hela slanten. När böckerna om Arn kom, så kan man säga att jag hängde på låset i närmaste bokhandel vartefter de kom ut.

Tage Danielsson sa i samband med att han fick ett pris för sitt författarskap
– Det bästa av författar-öden är att bli erkänd före döden!

Tyvärr så kommer nog böckerna om Arn att upphöjas till ett mästerverk först när Jan Guillou har vandrat hädan. Anledningen är att Guillou är omstridd. Dessutom finns det två läger när det gäller Jan Guillou. De som gillar hans böcker, typ jag och de som hatar allt vad Jan Guillou skriver, säger med mera. Så jag säger det redan nu!

– Böckerna om Arn är ett mästerverk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.