Bokfanatikern…

När jag börjar läsa en bok så har jag svårt att stoppa. Jag sträckläser tills jag inte orkar mera. I helgen har det blivit ”Ordets makt och vanmakt” skriven av Jan Guillou. Jag började något för sent att läsa så jag har några kapitel kvar. Det är nog bäst att jag läser klart ikväll medan Irene är bortrest. Hon gillar inte mitt sätt att läsa böcker nämligen, att jag helt går upp i boken och därmed blir rätt tråkig och oanträffbar för prat. Trots det så läser hon fler böcker än jag och har förmågan att läsa en stund varje kväll. Skulle jag försöka med den läsmetoden så skulle jag med all säkerhet läsa hela natten.

Som du förstår så är även den här boken svår att lägga ifrån sig, vilket betyder att den är rätt intressant. Jag återkommer med en recension när jag läst klart…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.