Vad inbillar sig utvecklarna?

Finns det någon utvecklare idag som tror på det man gör? Att utveckla lösningar för reklam exempelvis, eller utveckla förarlösa bilar. Vem fan vill ha reklam i datorn eller en bil som man inte får köra själv.

Jag blir bara matt när jag surfar på exempelvis idg.se eller mobil.se. Idg bygger exempelvis om hela sin webb och tror att deras besökare/läsare tycker det är kul med halvfärdiga lösningar eller att hela deras webb är gjord för att visa reklam i alla möjliga former.

Alldeles nyss stängde jag ner min browser helt eftersom IDG lagt en stor jävla reklamblaffa över hela hemsidan. Hallå! När jag surfar på min 8” pekplatta så zoomar jag direkt in på vänstra kolumnen för att läsa artiklar samt slippa de två irriterande högra kolumnerna som dels ligger stilla och dels visar reklam. När då en jävla helsidesreklam skymmer allt och alla plus att stängkrysset ligger långt utanför min direkta möjlighet att stänga skiten, då lämnar jag direkt idg.se för den här gången.

Är det syftet med ombyggnaden? Att vi surfare ska lämna hemsidan så fort som möjligt? Det verkar så, eftersom den nya idg.se inbjuder till att dra så fort som möjligt.

Det är som jag sagt tidigare, testa för fan innan ni implementerar nåt! Jag har ingen som helst lust att se era misstag.

Roffe
rigit

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.