Jag håller på att erövra Android

image

Har man en Android-pekplatta så är det dumt att låta den ligga och samla damm. Nåja, jag har den som Netflix-maskin och till det är den utmärkt, speciellt i kombination med hörlurar och en motordriven säng.

Det här inlägget påbörjade jag i min Samsung Galaxy Tab 3, som har Android 4.2.2, för att sedan skriva texten i min lilla Nokia Lumia 820 med Windows Phone 820. Alltså med WordPress-appen för de två operativen.

Det roliga i kråksången är att WordPress-appen i Windows Phone 8.1 är bättre än motsvarande app i Android. Man kan alltså göra mer med inläggen i WP-appen, speciellt när det gäller text.

Det betyder bland annat att jag även har en Gmail-box för första gången någonsin samt att jag även ”leker” med kalendern i Android och Google.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.