Pekplatteskoj

image

Det viktigaste för mig som bloggare av mobila prylar och metoder är att kunna norpa skärmbilder. Så en av de första åtgärderna efter att ha installerat WordPress va att Googla efter ”screen shot android”. När det var lokalicerat så va det bara att sätta igång som du ser.

Inledande misstag, som sker på grund av okunskap kommer sedan som ett brev på posten. Jag fick en fråga inledningsvis vilken app som ska vara standard när jag klickar på en bild eller ett foto, och valde fel så här i efterhand. Jag skulle valt appen ”Galleri” istället för ”Foton”. Anledningen är att ”Galleri” visar högupplösta bilder vilket ”Foton” inte gör. Så nu är frågan hur man ändrar standardinställningen. Ännu har jag inte hittat hur man gör.

Roffe

4 reaktioner till “Pekplatteskoj”

 1. Status på vad jag betat av i min Samsung Galaxy Tab 3.

  ✔ Gmail
  ✔ E-post
  ✔ YouTube
  ✔ WordPress
  ✔ Facebook
  ✔ Screen Shots
  ✔ Mina filer
  ✔ MicroSD
  ✔ Netflix
  ✔ Galleri och Fotos
  ✔ Paper Artist
  ✔ Dropbox
  ✔ Kontakter via Bluetooth från min Lumia
  ✔ S Kalender samt Widgets
  ✔ Twitter
  ✔ Instagram
  ✔ Internet? Undrar vad det är för browser som bara heter ”Internet”
  ✔ Chrome (diverse surf)
  ✔ Maps
  ✔ Bluetooth

 2. Har hittat pennan nere i vänstra hörnet på appen Foton samt hittat en underbar fotoredigerare, så ”felet” får vara kvar. Appen ”Foton” finns dessutom inte att finna i ”Programhantetaren” så jag kan inte ändra till ”Galleri” i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.