Dags att ladda Nokian igen…

Inte så bra batteritid på Nokian. Det var inte länge sedan jag laddade den. Lite trist. Som vanligt minns jag inte när jag laddade Elmen sist så i batterimatchen leder Elmen stort. Jämförelsen är dessutom relevant eftersom Elmen har nytt batteri som kom ungefär samtidigt som jag äntligen fick Nokian levererad.

En detalj har jag glömt att nämna. I samband med leveransstrulet av Nokian så fick jag både bil-laddare och headset i form av Nokia BH-108. På bilden saknas en viktig detalj som du däremot kan se på bilden av Nokia BH-109. Den lilla öglan på baksidan som jag fick med till BH-108:an. Den i kombination med öronbygeln medför att headsetet sitter som berg i örat bara man vrider öglan rätt. Dessutom märker jag inte av headsetet när det sitter på, vilket ibland har medfört att jag letat efter det bland övrig bråte tills jag till sist kollat om den redan var på plats, vilket den var. Ljudet är dessutom hur bra som helst både när det gäller prat som att höra vad uppringarna säger. Enda nackdelen är att svaraknappen kräver en för hård tryckning rätt in mot örat, så jag svarar istället med telefonknappen. En annan nackdel är att man inte kan reglera ljudet på headsetet så jag måste ta fram luren trots att det inte skulle behövas.

En reaktion till “Dags att ladda Nokian igen…”

  1. intressant med en person som väljer nokia mitt i ajfånelandet.
    ska bli spännande att se hur det utvecklar sig för dig med nokian.
    själv har jag precis fått nya äppelmosaren samsung galaxy s2 och den är såååååå braaaa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.