Bokplaner!

Nu har jag fem böcker ute på nätet och jag sitter just nu och försöker komma på i vilken ordning jag ska ta mig an nästa bok i raden. Är lite kluven just nu och försöker ta reda på vad som är gångbart på marknaden. Såhär ser min lista ut just nu…

IT-böcker

 • Använd PowerPoint 2010 på mitt sätt
  Status är att jag skrev den för PowerPoint 2007 så den är i läget “Omarbetning”
 • Använd Word 2010 på mitt sätt
  Status är “Omarbetning” av min nuvarande Word-bok. Tänker dessutom sticka ut hakan ordentligt med anledning av den boken. Vad det är får du se så småningom
 • Använd SharePoint Workspace 2010 på mitt sätt
  Ej påbörjad men jag tycker att verktyget är båda bra och användbart
 • Använd Writer på mitt sätt
  Påbörjad men jag testar då och då om jag kan jobba med Writer på mitt sätt. Writer blir då enligt uppgift den första boken på svenska om ett program i OpenOffice/LibreOffice som är en viktig bas inom OpenSource (Gratis)-världen. Jag har fått indikationer från flera håll att den är intressant för många.

Barnböcker

Den här listan presenterar jag senare. Anledningen är att jag just för tillfället valt den långa vägen via ett traditionellt bokförlag istället för varianten “Eget förlag” som samarbetet med Recito är. Alltså risk för refusering!

 • Tre färdiga manus där ett av dem just nu bedöms av ett stort bokförlag. Om jag blir refuserad så försöker jag via ett annat samt skickar ett annat manus till det förlag som refuserat första försöket. Så planen är lagd enligt strategin; “Ett steg i taget”.
 • Ytterligare sex manus på första manusets tema och huvudfigur där jag ännu “bara” skissat på respektive saga i form av en numrerad lista. Men jag vet vad de ska handla om samt vad budskapet är till de små barnen.

Vad mina sju barnböcker på samma huvudfigur och tema handlar om? Jag kan säga så pass mycket att inspirationen kommer från kombinationen Astrid Lindgren och Bruno Liljefors om dessa giganter är bekanta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.