Än är jag inte refuserad!

Det normala med att skicka in ett manus till ett bokförlag är att det tar runt en månad innan man får besked. Eftersom det nu gått över en månad sedan jag skickade in ett manus så letade jag reda på mejladressen till den förläggare som jag ringde i februari för att höra mig för hur jag skulle gå tillväga.

Svaret jag fick väcker en del hopp. Mitt förslag kommer att läsas av bilderboksgruppen som sedan kommer att höra av sig till mig. Tyvärr skriver hon att det dessvärre kan ta ett par månader. Så det är bara att använda mitt favorituttryck…

– Den som väntar på något gott väntar alldeles för länge!

Men å andra sidan har jag INTE fått ett brev som tackar för en trevlig berättelse men att de inte avser att omsätta mitt manus till en bok. Så hoppet lever!

Dessutom har jag varit nere hos svärmor, svägerskan och svågern och fått ny inspiration.
I mörkaste Småland där solen sken så att det stod härliga till så att talesättet kom på skam. Där strosade jag runt på gården och i skogsbrynen och fick nya intryck och idéer till fler äventyr för min huvudfigur. Jag skrev dessutom på en av mina ursprungsidéer som jag fick i vintras när vi var där nere.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.