Biblioteken i Sigtuna Kommun

Idag gjorde jag en liten rundtur till biblioteken i Sigtuna Kommun för att se om mina böcker hamnat där de ska, och det har de!

Märsta bibliotek

image

På Märsta bibliotek i Märsta Centrum hittade jag mina två böcker “Använd Outlook på mitt sätt” samt “Använd Excel 2010 på mitt sätt”.

Att mina två böcker dessutom har fint sällskap av två böcker skrivna av Predde gjorde inte saken sämre. Predde är en polare på bloggen och Facebook vars namn är Predrag Mitrovic. Hans böcker har på bilden den tydliga titeln IT-säkerhet.

En annan trevlig detalj är att flertalet av de IT-böcker som jag skänkte till biblioteket numera finns till utlåning. I några av böckerna finns dessutom lite spår av min penna. Härligt att se att de kommer allmänheten till buds istället för att de blev slängda. Jag kommer att bära ner fler böcker så småningom. En bok ska aldrig kastas eller brännas, det är min bestämda uppfattning! Gör som jag! Skänk dina böcker som du kan undvara till ditt lokala bibliotek. Det uppskattas!

Sigtuna bibliotek

image

Även Sigtuna bibliotek har köpt in mina två böcker färdiga att lånas.

Sigtuna kommun har just implementerat Exchange/Outlook 2010 så Outlook-boken borde vara intressant för kommunens medarbetare. Som sagt var, den boken finns i Märsta, i Sigtuna och på Valsta bibliotek.

 

 

Valsta bibliotek

image image

Mina böcker i en monter

Conny Odengrund

I Valsta möttes jag av en trevlig syn. Direkt i blickfånget när man kommer in på biblioteket väl synliga i en monter står två av mina böcker. Anledningen är Conny Odengrund, bibliotekarie för just Valsta, men även IT-samordnare för kommunens samtliga bibliotek. Jag anar att han haft en samordnande hand över anskaffningen eftersom alla tre biblioteken inhandlat samma antal böcker och titlar.

Det är alltid kul att byta några ord med Conny och jag hann med några tips på vägen med hans nya Outlook-miljö även om just han redan kunde det mesta. Jag glömde fråga om böckerna även finns på Rosersbergs bibliotek.

Åter igen fick jag ett tips av Conny som jag ska fundera kring…

En reaktion till “Biblioteken i Sigtuna Kommun”

 1. Hallå Roffe.

  håller med dig till fullo om böcker. Jag kan inte slänga böcker. De gånger alla utrymmen är sprängda brukar jag gå ner till Pingstkyrkans loppis här i Huddinge och skänka böckerna så att de kan säljas vidare. Pengarna går sedan till viktiga projekt.

  Kul att mina IT-säkerhetsböcker fortfarande får utrymme. Tack för att du uppmärksammar 🙂

  Ser fram emot att få höra vad du har för dig i övrigt…

  Ha en fin måndag kväll,

  Predde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.