Mot nya mål och upplevelser

Jag har sedan någon månad tillbaka påbörjat en större förändring för egen del när det gäller vad jag ska syssla med i fortsättningen vid sidan om mitt författarskap. Vad det är och vad det blir håller jag tills vidare för mig själv. När jag nått slutmålet med den utbildning som jag kör just nu så återkommer jag med en krönika om varför. Det finns nämligen en hel del som påverkar mitt beslut.

Jag stänger alltså så sakteliga dörren när det gäller konsultuppdrag så just nu kan man uttrycka det som att den står lite på glänt mot att helt stängas när slutmålet med utbildningen är klar. Att jag gör på det viset beror helt enkelt på att jag fasar ut konsultrollen istället för att dänga igen dörren helt. Dessutom kan det bli som så att viss konsultinsats kommer att kvarstå men att jag inte längre kommer att aktivt söka uppdrag som jag gjort tidigare. Anledningen är att jag har några indikationer som kan bli korta uppdrag som passar mig rätt bra i kombination med mina böcker. Dessutom vet jag att dessa miniuppdrag kommer att fungera väl tillsammans med mitt nya yrke.

Mina val styrs mycket av att jag vill ha kul samtidigt som det även måste generera inkomster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.