Använd Excel 2010 på mitt sätt

Då är processen igång igen! Alltså den som inom kort leder till att en fantastiskt viktig bok når näthandeln, boken om hur du använder Microsoft Excel 2010 på mitt sätt. Jag har just levererat mina korrigeringsanvisningar till bokförlaget och får nog en ny inlaga att korrekturläsa under morgondan.

I den här vändan kollade jag så att texter i alla bilder “någotsånär” går att läsa. Jag vet sedan tidigare att många uppskattar det. Det är visserligen lite marigt speciellt i en bok i A5-format men jag gör så gott jag kan för din skull.

Återigen, boken står för sig själv som en användarguide för Excel 2010 men är även tänkt att vara en fortsättning på min bok “Använd Project 2010 på mitt sätt” eftersom den nya rapportdelen i Project skickar över pivottabeller till Excel samt ger ett första förslag på en av pivotgraferna. I den här boken lär du dig hur du använder Excel till att justera och bearbeta pivotdiagrammen så att de stödjer vad du vill presentera för din projekt- och styrgrupp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.