Ett avsnitt i min Wordbok hjälpte inför tentan

Framsidan MiniMin grabb David pluggar till Engelsklärare i Linköping. Via Facebook kunde jag se att han våndades inför kommande tenta. Ett flertal böcker att läsa in. Fy för den lede va jobbigt.

Jag kom återigen på att han kanske skulle ha nytta av ett avsnitt i min bok Word 2007 på mitt sätt. Avsnittet om snabbläsning. Att jag har med det avsnittet i boken beror på att jag strukturerar samtliga böcker enligt det sättet att läsa.

Irene hade dessutom redan pratat om metoden med honom så han var införstådd med att det kanske var en bra idé. Sagt och gjort! In i mitt originalmanus. Klipp ur avsnittet samt klistrade in det i ett tomt Worddokument. Sedan vara det bara att skriva ut en PDF och skicka dokumentet till hans mejlbox. En billig svartvit laserskrivare skaffade vi åt honom redan inför flytten till Linköping och studentkorridoren. Jag fick just följande meddelande via Facebook

David och snabbläsningstekniken

Metoden bygger på att man läser in en bok i 6 definierade steg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.