Dags att damma av mitt Excel-manus

Använd Excel 2010 Framsidan MiniJag har tagit en paus från bloggandet en tid eftersom jag fick ett synnerligt trevligt konsultuppdrag i Uppsala under December. Men nu är det jobbet levererat och jag har nu tid till att rätta klart manuset till min Excel-bok.

Som jag tidigare berättat så är boken fristående för dig som bara är intresserad av just Excel 2010 men den är tänkt att fungera tillsammans med min bok om Project 2010. Dessutom tror jag att du uppskattar att jag skriver för dig på svenska. Visserligen finns det en uppsjö av böcker om Microsofts produkter på engelska men då och då kan det vara trivsamt att vila ögonen på beskrivningar i vårt modersmål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.