Testar att blogga via Windows Live Writer efter ominstallation

Anledningen är att jag tidigare slutade använda Windows Live Writer 2011 på grund av några irriterande fel. Felen som jag upptäckte var att det inte gick att använda Alt Gr samt tangenterna 2, 3, 4 och 5. Alltså tecknen @, £, $ samt €. Konsekvensen blev att det inte gick att blogga en mejladress eller dessa valutor.

Via Microsoft Sveriges Facebook-sida så beskrev jag problemet, vilket de tog tag i. Idag fick jag ett svar via mitt Facebook-inlägg att det var rättat. Åtgärden blev att installera om Windows Live Writer 2011 som nu har rättats.

Microsoft Sverige Facebook

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.