Nu är manuset till ”Godnattsagor” levererat

Korrläst av min sambo Irene. Boken är rätt bra om du frågar mig! Nu är det bara att vänta på provtrycket som kommer tillbaka i form av en PDF, sedan är det en ny korrläsning. Jag måste komma ihåg att skriva till ett tack till Irene eftersom hon kom med en mängd bra förslag med förbättringar. Hon lärde sig dessutom tekniken med att spåra förändringar i Word som hon uppskattade.

Utöver de tre sagorna så har jag inledningsvis ett budskap till er föräldrar, mor- och farföräldrar. Jag avslutar även med ytterligare budskap kring fantasi och varför man ska berätta sagor. Lite av ett debattinslag i dessa tider av tillrättalagda bilder förmedlade via TV, DVD och illustrerade barnböcker. Vi får inte glömma bort vår egen förmåga att hitta på egna berättelser som vi berättar för våra små.

Dags att skissa på omslaget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.