Nu kan du förbeställa min bok om Project 2010

Inom en månad bör boken vara ute i handelnNu har min bok om Project 2010 skickats till tryckeriet. Det betyder även att boken är klar för förbeställning via http://litenupplaga.se. Sök på mitt namn, Rolf Granlund, om det är som så att den inte återfinns som aktuell bok. Du ser då även mina övriga böcker som du kan köpa just nu.

Så småningom kommer boken även att bli beställningsbar via http://bokus.com och http://adlibris.com.

Jag beskriver hur du kan jobba med Project 2010 som projektledare eller som projektassistent med uppgift i projekten att planera och följa upp samt tillhandahålla prognoser. En viktig del i boken är diskussionen om hur ni internt hanterar era projekt så boken är inte bara en bok om verktyget Microsoft Project 2010 utan även en bok om det svåra jobbet med att planera och följa upp projekt med hjälp av detta enastående verktyg. Frågeställningar och förslag på lösningar som kan vara nog så viktiga att fundera kring i er interpolitiska diskussion och verksamhetsbeskrivning. Det som brukar benämnas kvalitetssystem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.