Projectboken klar för tryckning!

Inom en månad bör boken vara ute i handelnEfter åtta sorger och bedrövelser så har jag idag nått vägs ände avseende korrekturläsning och granskning. Jag har just meddelat Recito om att ta nästa steg vilket är tryckning efter att Sofie korrigerat det enda återstående felet som jag kunde hitta.

Jag är riktigt nöjd med innehållet. Målet var att beskriva Microsoft Project 2010 enkelt samt satt i internpolitiska sammanhang. Vidare hur en projektledare jobbar enbart i Project med uppföljning av tider och kostnader. Nu återstår bara att se om mitt sätt att använda Project 2010 passar andra projektledare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.