Om att korrekturläsa…

Att korrekturläsa sin egen bok är ibland det tråkigaste men nödvändigaste som finns. Just nu sitter jag och korrläser min Excel-bok utan möjlighet att direkt korrigera felen. Varför jag har det så kan vi lämna därhän. Nåja, boken är satt med ett verktyg som jag själv inte har råd med, så det blir att läsa den i PDF på stora slavskärmen samt skriva anvisningar på lapptoppskärmen. Jag dööör nästan av leda! Ta mig härifrån, skriv något intressant i Facebook eller på IDG-bloggen som jag kan fly till. Nåja det blev ett nonsens-inlägg i bokbloggen istället. Dessutom plingade det till i telefonen, vilken säger att bokförlaget vill något. Kanske Project-boken är färdigredigerad och kan gå till tryck. Ha de så länge!

En reaktion till “Om att korrekturläsa…”

  1. Jag skäms! Tur att ingen ser mina rodnande kinder. Jag har av misstag korrläst min gamla Project-bok i PDF och skrivit anvisningar baserat på den. Sofie måtte hata mig med all rätt. Nu får jag korrläsa provtrycket för Project-boken en gång till. Stööön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.