Nytt tema, nytt utseende

Jag har som du kanske lagt märke till bytt tema på min blogg. Jag tyckte efter ett tag att min andra blogg fungerade bättre, alltså den som heter Verksamhetsfilosofen.blog. Så nu har de båda samma tema.

Om kategorier

Följande inlägg kommer att dyka upp då och då med olika kategorier för att tydliggöra att alla inlägg kan ses via mina kategorier. Först i raden är mina senaste inlägg om digital fotografering.

Aktuell kategori: Foto

Klicka på bilden för att komma till alla inlägg som finns enligt kategorien Foto.

En reaktion till “Nytt tema, nytt utseende”

  1. En detalj glömde jag beskriva, nämligen att alla inlägg först visas i en kort version, vilken man sedan kan expandera för att se och läsa i sin helhet. Syftet med det är att du lättare ska hitta äldre inlägg som du är intresserad av. Samma sak med att styra in dig på mina kategorier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.