Gästbok

Namn: Rolf Granlund

Betygsätt hemsidan: 5 – Utmärkt

Andra synpunkter?: Blandat Svamlat här!
Det här är premiären på min Gästbok i min blogg och hemsida. Varje inlägg är granskat och godkänt innan jag manuellt lägger in inlägg från mina två kontaktsidor, ”Synpunkter på Blandat Svamlat och ”Kontakt” om jag tycker att de har något värde för andra att se.
Alla sådana inlägg läggs in som blogginlägg under kategorin ”Gästbok”. Jag menar, även besökares inlägg via dessa sidor är ju nyheter. Blogg borde egentligen på svenska heta ”Nyhetsflöde”!

En reaktion till “Gästbok”

  1. Det här blev även en test på hur jag ska klippa in mejl som kommer in i en av mina Gmail. Dessutom om jag ska använda WordPress webbapp eller mobilapp när jag väljer att publicera ett inlägg som ett inlägg i min gästbok. Till min glädje så fungerar mobilappen i android absolut bäst då den klipper in i mejlets blockdelar. Så inlägget blir helt perfekt. Det enda jag behöver göra är att ta bort blocket med e-postadressen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.