Välkommen till nya Verksamhetsfilosofen!

Då IDG för närvarande genomför en massa förändringar av sin web så tar jag en paus på obestämd tid från den Blogg-Community där jag bloggat sedan 2008 under namnet Verksamhetsfilosofen.

Jag tycker att jag haft tålamod länge med bristerna men det finns en gräns även för min del och den gränsen har passerats. Därför kommer jag att fortsätta blogga i min egen blogg där jag kan skapa inlägg i min egen takt, se besöksstatistik samt ha full kontroll på innehåll och utseende.

Jag tappar en viktig sak. Mina inlägg åker inte längre ut som nyheter i Google vilket i sig är synd eftersom denna detalj medför höga besökssiffror. Men eftersom IDG även sabbat besöksstatistiken så ser jag inte längre effekter av mitt bloggande.

En liten skönhetsmiss får du acceptera tills vidare. Namnet och rubriken “Verksamhetsfilosofen” får troligtvis inte plats i din mobilversion men så får det bli tills vidare eftersom jag i övrigt gillar mallen som jag använder. Luta mobilen i horisontalläge så får den plats. Lägg även märke till att bakgrundsbilden visar ankommande oväder i fjärran… ett litet uttryck för vad jag känner för IDG just nu… Blinkar

Roffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.