Nytt utseende

Läste på IDG.se att man funnit ett nytt säkerhetshål i WordPress, så jag fick anledning att gå in i min bokblogg och städa lite grann.

En viktig detalj va att hitta en template som har stöd för mobiler plus att den har ett utseende som stämmer rätt bra med min förra template. Jag tycker själv att jag hittade en rätt bra template eller mall om du så vill.

En stor fördel är att mallen har stöd för både pekplattor och mobiler samt naturligtvis även PC.

Jag passade även på att uppdatera min hemsida som du ser under fliken rigit.se. Min koppling till länken med samma namn har fallit bort och jag har i skrivande stund inte bestämt mig om jag ska återinföra den. Vi får se…

Detta inlägg har jag för övrigt skrivit via min WordPress-app i min Nokia Lumia 820.

Publicerad från WordPress för Windows Phone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.