Testar att skapa ett inlägg

Lite strul med lösenord medför att jag måste testa att lägga till ett nytt inlägg via telefonen.

Puh… Att sumpa lösenord är tungt, speciellt när man som jag jobbar via olika prylar och hjälpmedel.

Bloggar via min Laptop i webb-verktyget WordPress samt editorn Windows Live Writer samt via min Nokia Lumia 820 och Windows Phone 8 i WordPress egen eminenta app. Så det betyder olika processer att byta lösenord. När man sedan gör det med långa mellanrum samt med stigande ålder så förstår du kanske att det blir fel på fel…

Men nu är jag på banan igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.