Nu är jag tillbaka

Det var ett tag sedan, jag vet…
Men jag har haft en del för mig som tagit en hel del tid. Nog om det!
Detta inlägg är det första via min nya telefon, Nokia Lumia 820, samt appen WordPress för Windows Phone 8.
Just nu när jag skriver så ser jag inte resultatet fullt ut. Det är ju så med en del editorer. Men WordPress brukar fixa det rätt bra. Dessutom har jag fått igång min stationära dator så jag kan snabbt se hur det blir. Tanken med det hela är att jag från och med nu är helt mobil med min blogg oavsett var jag är. Jag återkommer.

Jaha ja, det fungerar! Alltså det här stycket editerar jag från min stationära efter att ha rättat ett litet stavfel tidigare. Tyvärr ser jag också att WordPress slängt in reklam i min blogg, men det var väl bara väntat. Hoppas att du kan ignorera reklamen. Vet just nu inte hur jag får bort den. Borde ju i ärlighetens namn få betalt av annonsörerna…

En reaktion till “Nu är jag tillbaka”

  1. Det där avbrottet med ”Läs mer…” kom sig av att jag råkade lägga dit den koden av misstag via telefonen i WordPress-editorn. Så nu vet jag hur den fungerar he he…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.