Så var det dags för bokmässan

Sitter vid ett köksbord hos en god vän inte långt från bokmässan och laddar inför en heldag bland böcker, författare och bokförlag. Ska upp på Recitos scen kl 12:30 för att prata om en av mina tre senaste böcker. Har dessutom fått Recito att samla min bokserie, som just den serie av böcker som jag gett ut är, nämligen en bokserie om verktygen från Microsoft utifrån projektledares och projektmedarbetares synvinkel. Jag har några titlar kvar att skriva så jag ser redan fram emot nästa bokmässa.

Den publik som jag kommer att ha är besökare och andra som för stunden tar sig en öl eller ett glas vin samt något att äta. Scenen är nämligen mitt för det största cafet på mässan! Så jag tänkte att dessa stackars människor borde få lite matnyttigt som en del snack om E-post. Det gäller att snacka på medan de har något kvar i glasen och på tallriken annars finns ju risken att de reser sig och går 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.