Positivt och negativt med Samsung Galaxy Tab

Negativt
Det är mer regel än undantag att Twitter-appen i Android låser sig och enbart visar en vit skärm. I det läget är det bara att klicka på huset, öppna uppgiftshanteraren samt stänga Twitter. Jag har gjort till vana att stänga alla öppna program mycket beroende på att de samkörs. Via Twitter till ett inlägg som har en minilänk som man klickat på för att exempelvis komma till en blogg i Browsern.

Positivt
Jag använder mer och mer det externa tangentbordet och har funnit ut att piltangenterna i kombination med Enter medför att jag aldrig behöver klicka på skärmen. Med andra ord så navigerar jag i Tabben via tangentbordet och lyfter nävarna till skärmen rätt sällan. Det blir således som att sitta vid en Laptop. En orsak är naturligtvis att jag skriver rätt mycket, vilket har medfört att tangentbordet kommit till sin rätt.
Ibland händer det att en och annan tangent hänger sig och skapar en harrang av bokstäven typ aaaaaaaaa eler liknande. Jag har inte kommit på vad det beror på och det är ingen speciell tangent som är inblandad.

En annan positiv detalj är att någon uppdatering som jag gjort medförde att det numera fungerar att förflytta markören på det sätt man är van från sin Laptop. Tidigare flyttade sig markören från inmatningsruta till inmatningsruta istället för tecken för tecken eller stycke för stycke som man kan förvänta sig. Så lite problem fixas allt eftersom. Så det gäller att ha ögat på ikonen som berättar att det finns en uppdatering via ”Market” av den eller de appar man installerat. Saknar egentligen bara Ctrl+Pil för att hoppa från ord till ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.