Nu är testperioden av Nokia X3-02 definitivt över

Anledningen är min son, som har en charmig förmåga att ha sönder saker runt omkring sig. Mobiltelefoner, PC-möss, cyklar och gud vet vad. Hans mobil gick just sönder! Hur det gick till vete tusan med plötsligt gick det inte att öppna tangentbordet via skjutlocket på hans Sony Ericsson W995!?! Pillrade lite grann och ur locket ramlade en pytteliten skruv. Telefonen var dessutom stendöd.

Så jag erbjöd min testlur Nokia X3-02 som ersättare så länge. Jättebra, den tar jag! Vad vill du ha? Affären avklarad och vi inledde det mödosamma arbetet med att åter få in hans kontakter som tyvärr fanns i luren och inte på SIM-kortet. Så nu är han motiverad att skapa sina kontakter via Outlook i form av editor och ständig backup. Sent ska syndaren vakna och lyssna på Farsans tjat.

Storstädningen inledd även på annat håll. Nu äntligen har jag övertalat honom att uppgradera från Vista till Windows 7. Köpte via Microsoft Store och kvällen är räddad! Jag vägrade nämligen att koppla samman den nya telefonen till hans risiga Vista-miljö som inte uppdaterats på länge. Uppgradering av PC-OS är hur kul som helst, eller hur! Det tycker i alla fall jag! Rätt bra pris dessutom 1 999 spänn för uppgraderingsversionen! Nedladdning pågår!

Därefter blir det Nokia OVI på hans städade dator och synk från Outlook av hans nyupplagda kontakter. Nu får man bara hoppas att han även kommer igång med att använda både kalender och mejl.

Han blev rätt glad att jag kopplade samman hans trådlösa SE-headset som han fick när han fyllde år. Typiskt sonen, han hade inte pillat bort skyddsplasten med förtryckt text… Den slet jag bort eftersom denna dolde vad headsetet har för sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.