Eller är testen av Nokia X3-02 egentligen över?

Nu hamnar min Nokia X3-02 i den egentliga testen. I händerna på en ung man som får saker att ramla sönder av sig själv. Så det blir en form av fas 2. Hur länge kommer Nokia X3-02 att hålla med en användare av den kalibern. Nu får den söta lilla luren för strax under 1 500 spänn hos Dustin Home sin hittills största prövning. Kommer den att leva upp till mitt egna talesätt sprunget ur truten på en finne en gång i tiden på utefiket Terminal 4 Arlanda när en annan gäst tappade sin dåvarande Nokia i stengolvet.

– Tát lugnt, dé é en Nokia! Den håller!

En annan detalj!

I min iver att hjälpa sonen med att hantera sin nya Symbian 40 med pekskärm så har jag fått pillra på den lite till. Slutsats… Den är inte så dum egentligen och dessutom förbaskat snygg. Liten och nätt att ha med sig så att man nästan inte är medveten om att man har den med förrns någon ringer och man trevar i alla fickor och tygveck och undrar vad i H-e det är som ringer? Å så är den rätt söt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.