XT9 i Android och Galaxy Tab

Nu har jag stängt av XT9 som föreslår en massa ord när jag skriver och som sällan är de ord som jag ville skriva. Så nu funkar skrivandet bättre när jag kan rätta och justera på egen hand. Upplevde förslagen som rent av jobbiga. Blir det fel på skärmens text så är det för pilligt att gå in i redan skrivna ord och rätta. Med det externa tangentbordet är det naturligtvis en helt annan sak. Då är det som att skriva på en Laptop

Testade även Swipe som alternativ och som Android lovar ska snabba upp skrivandet. Men jag blev aldrig vän med den metodiken. Så nu får de som menar att det beror på min ålder vatten på sin kvarn. Eller så har jag för fuktiga fingrar i värmen som gör att svepningarna fastnar på vägen mot svepande ord. Ska ge metodiken en ny chans när det inte är så varmt. Rent utav kanske en vintermetodik i att skriva på en pekskärm. Jag kan dessutom inte testa hur det funkar på originalskärmen eftersom jag har en skyddande plastfilm som kanske inte medger svepande skrivsätt. Prioriterar skyddet framför att kunna skriva med Swipe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.