Appen för WordPress i Android

När jag bloggar i Galaxy Tab så använder jag den App för WordPress i Android som man kan ladda hem gratis.

En detalj i Appen vill jag lyfta fram. I och med att jag inte har något stöd för rättstavning så korrläser jag alltid mina inlägg efter att jag publicerat dem. Jag har exempelvis svårt  med att få till ”Android”. Det blir nästan alltid det felstavade ”Andoid”. Men det kanske i sin tur beror på att jag skriver barnböcker eller sagor och har fallenhet för barnspråk.

Nåja, det var inte det jag ville berätta om utan editorn i Appen. När jag vill ha en ny rad så skriver jag in ett ”Enter”. När jag vill ha en blankrad mellan mina ”Stycken” så skriver jag två ”Enter” efter varandra.

Eftersom jag rättar stavfel och annat i redigeringsläget efteråt så ser jag hur bra Appen fungerar. Man hamnar i HTML-läget i redigeringsläget, vilket är utmärkt! I den ser jag att Appen fattat skillnaden mellan ”br” och ”p”. En tryckning på ”Enter” blir alltså ”br” för ny rad och två ”Enter” efter varandra blir alltså ”p” för nytt stycke. Hur bra som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.