Twitter är ruskigt bra på Galaxy Tab

Anledningen är att Twitter är kort, snabbt och innehållsrikt och lämpar sig utmärkt på en pekplatta. Inga som helst problem att öppna ett Tweet för att sedan klicka på en länk som en av de jag följer lagt till på sitt Twitter-inlägg. Kollade nyss Anna-Karin Hats Tweet om att hon börjat sin ”Hatt-resa” vilket innehöll en länk till hennes egen blogg.

Återigen visar hon prov på att hon behärskar sociala medier. Kort men innehållsrik information samt en kort filmsnutt där hon kort berättar vad ”Hatt-resan” är för något. Även där funkar Tabben utmärkt.

Om du undrar så har jag ett SIM-kort med fast mobilt surfabonemang som gör att Tabben är utomodentligt mobil i min mobila värld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.