Ytterligare åtgärder med Tabben…

Medan jag ännu var i en positiv våg efter att ha fått till åäö på tangentbordet så kladdade jag dit skärmskyddet av bara farten. Lite piller och renlighet samt putsa, putsa. Jag är rätt nöjd med att ha fått dit skyddet utan alltför många luftbubblor. Det lönar sig att vara noggrann! Pillrade bort de förstansade hålen för kameran på framsidan och ett annat hål som jag inte vet vad det gör. Kollar omgivande ljus kanske för att automatiskt reglera skärmens ljusstyrka? Tabben gör nämligen det, vilket går att ändra om man så vill.

Dessutom fick jag skyddet från Dustin igår så nu är Tabben redo för ett mobilt liv. Den ser rätt elegant ut numera. Fodralet i skinn rekommenderas starkt trots att det öppnas åt fel håll. Men det kan jag leva med.

Nästa delprojekt blir att skaffa ett Gmail-konto. Jag har redan skapat några stycken och glömt dem så om Google kommer med reklam om att de har så och så många användare så får du dra bort en 4-5 stycken som jag skapat tidigare och glömt bort. Via kontot ska jag sedan kunna hämta en massa appar. Ska bli intressant! Jag är ju en aning petig med vad jag vill få ner. Kanske ett par spel för mina barnbarn nu när nu plastskyddet är på plats. Annars är jag inte mycket för att spela.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.