Nytt problem med Galaxy Tab…

Så har jag då skaffat ett Gmail-konto som jag kommer ihåg både när det gäller adress och password. Glad i hågen skulle jag då botanisera i de mängder av appar som tydligen ska finnas på https://market.android.com/apps. In i tabben, loggar in på Gmail-kontot och surfar då till denna App-kontainer. Vad får jag då veta…

Det finns ingen Android-enhet kopplad till det här kontot!?!?!

Men hur i helskotta kopplar man då sitt nya fina Gmail-konto till Android 2.2 som jag har?

Ingen anvisning, inga tryckningar ger någon som helst information. Kan det bero på att jag som gammal Windows- och Outlook-användare först synkade upp mot Exchange? Gmail kommer jag enbart att använda för att ladda hem Appar har jag tänkt, inget annat. Då får du förstå min irritation när det inte fungerar och att Tabben inte talar om vad jag ska göra. Inte ens mitt Gmailkonto ger någon fingervisning. Den bara synkar en tom Inkorg, en tom kalender samt inga kontakter eftersom jag inte ska använda Gmail som min PIM.

Jag saknar Windows Update så det stänker om det! Jädra skit-OS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.