Märsta bibliotek köper mina böcker

Jag fick order om att lämna tillbaka hustruns ljudböcker till biblioteket i Märsta. Därefter gick jag en runda eftersom jag tills nu aldrig satt min fot där. Intressant! Det tog en stund att hitta IT-böckerna och fann dem längst nere vid golvet och samlingen var skral.

Gick tillbaka till “disken”, presenterade mig som författare och frågade om de möjligen var intresserade av att ta in min bokserie. Blev hänvisat att prata med Lena som är “Platsansvarig Märsta Bibliotek”.

Visade henne min bokblogg varvid hon snabbt gick in på Adlibris.com och letade reda på mina böcker. Printade ut sammanställningen och markerade ett “X” per bok med avsikt att köpa in dem. Att jag inte har tänkt på det förut…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.