Jämmer och elände…

Att det ska vara så jobbigt att gå och vänta på första exemplaret av en ny bok, alltså sin egen. Excelboken ska vara leveransklar imorgon 3:e februari! Kommer den imorgon i brevlådan eller kommer den i övermorgon?

Om det inte vore så kallt så skulle jag ta en stol och sätta mig vid brevlådan och vänta. Kan inte företa mig något vettigt annat än att blogga och slänga käft på Facebook. Jag lovar dig, det blir värre för varje bok man ger ut!

Men när den kommer och man sliter upp paketet…! Då lyser solen oavsett  vad meteorologerna påstår i sina prognoser. Då luktar man, bläddrar fram och tillbaka som en tok. Jag menar, den boken har jag ju redan läst! Dessutom ett flertal gånger i alla korrekturvändor.

Dutti idiot, ska du ha mask…
(från filmen “Bombi Bitt och jag” där Stellan Skarsgård debuterade som ung spoling)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.