Inlagan klar för min Excelbok

Efter en lång korrekturläsningsperiod har jag nu godkänt inlagan/provtrycket av “Använd Excel 2010 på mitt sätt”. En liten extra kontroll av omslaget visade att förlaget måste byta ut sin logo. Annars är allt klart för att gå vidare med att trycka boken. Den här perioden i att skriva böcker är den bästa och mest plågsamma. Man vill ju att boken ska vara klar omgående. (Inget är som väntans tider!)

Då jag har läst boken ett antal gånger vid det här laget, så måste jag säga att jag är rätt nöjd. Lika nöjd som jag varit vid varje bok om jag ska vara ärlig, men det är ju som så att man går vidare för varje bok eftersom man kommer på nya finesser hela tiden. Den här boken borde passa det stora flertalet även om den i sak är vinklad mot projektarbete och projektledare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.