Recension: Den döende detektiven av Leif GW Persson CD

Uppläsare Peter Andersson. Utgiven på Bonnier Audio

Först Peter Andersson, känd skådespelare ofta i osympatiska roller med den äran. Som uppläsare är han enastående. Jag märkte inte av uppläsaren på något sätt. Hans röst och sättet att läsa gjorde att figurerna i boken fick liv, högsta betyg med andra ord. Min tidigare favorit som uppläsare är annars Johan Rabaeus som håller samma enastående klass, senast i Dan Browns ”Änglar och demoner”.

Leif GW Persons ”Roman om ett brott” med titeln Den döende detektiven är enligt min uppfattning Leif GW:s bästa! Om du funderar på en deckare i form av en ljudbok så kan jag varmt rekommendera ”Den döende dektektiven”, du kommer inte att bli besviken. Inte ett ord känns onödigt och berättelsen är varm, rolig, spännande och underhållande rätt igenom från början till slut. En deckare med personskildringar och livsöden när den är som allra bäst. Det finns inget mer att säga… köp boken eller ljudboken! Du har flera timmars nöje framför dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.