Nokia T10 är en bra surfplatta!

De så kallade experterna sågar som vanligt Nokias åttatummare i sina tester, vilket är synd eftersom den är bättre än deras slutsatser. Det hela beror på vad man använder en sådan surfplatta till.

Själv är jag en flitig användare av Storytel, sudoku, de tidningar jag prenumererar på, samt när jag surfar och letar efter något. Formatet och vikten är helt avgörande för min del.

Det säljs även så kallade rena läsplattor som bara är till för att läsa text med, men de som testat har helt missat att en åtta- eller sjutums surfplatta är minst lika bra på att presentera texter. De flesta appar och moderna surfplattor kan justeras så att skärmarna blir behagliga när det gäller att läsa långa texter

En viktig del är när jag lär mig nya låtar. Då är Androids funktion med delad skärm mycket bra. Alltså när jag lyssnar och följer med i texten.

Alltså texterna samt förlagan i Spotify. Det spelar i den här användningen ingen roll vilken av apparna som ligger överst. Båda fungerar lika bra.

Den märkligaste slutsatsen är ändå att en åttatummare skulle vara en surfplatta enbart för barn. Jag tar mig för den så kallade pannan inför sådana idiotiska slutsatser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.