Mina Grabbar på Spotify

Dom gör vad jag kanske borde ha gjort i deras ålder, satsat fullt ut på musik. I vilket fall som helst så är jag omåttligt stolt över “Mina Grabbar” och den utveckling som jag har förmånen att följa på nära håll.

wp_ss_20150620_0003Därför har jag lagt upp en offentlig spellista på min del av Spotify som heter just «Mina Grabbar» där jag efterhand kommer att fylla på med Martins, Jens och Rilles skapelser och gästspel i andra artisters musik. Både Martin och Jens har gjort inhopp i nya vänners musik, vilka du kan lyssna på i min spellista. Övriga låtar från start är från deras gamla band “Part Funk” där Jens sjunger på Engelska. Egna kompositioner även det!

Ett problem lär bli att spellistan riskerar att växa över sina så kallade breddar, men det är bara angenäma problem. Jag vet redan i skrivande stund att det är flera projekt på G.

Ett annat angenämt problem är ungdomarna i Bjurs, Emma, Elin, Gustaf, Hanna, Stefan, Anton, “Natte” med flera. Ett annat gäng av musikaliska underbarn även de har passerat tonåren och är på väg med sin musik. Även den gruppen har jag förmånen att följa på nära håll samt då och då njuta av lajv. Här spelar Dössberg en viktig roll som lokal scen samt ett och annat dubbelgarage.

Avslutningsvis, Martins första «Soloplatta» även om “artisten” är kompisarna Anton B och Viktor Iversen från SAE-kursen Audio Production Programme. De behövde nämligen någon som kunde “hoppa in” och sjunga deras låt «Life in Color» som blev Color Me Rads officiella låt för 2015. Rätt stor publik alltså!

wp_ss_20150620_0002 wp_ss_20150620_0001

Framtiden är fylld av musik till och med för min del…

Roffe
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.