Jens Hult i Gävle i somras

Teresia startade just min gamla stereo här i Bjurs. I CD-facket låg Jens EP som just nu spelas. Kommer på att jag inte gjorde nåt av de bilder jag tog från Gävle.

Sagt och gjort, ett nytt blogginlägg via mobilen bara för att det är så jäkla kul att jag kan och att det funkar.

Trots att jag är partisk som attan så måste jag säga att Jens EP är hur bra som helst. Köp den via elektroniska media eller i form av en ”gammaldags” CD. Jag har båda he he… men lyssnar helst via gamla stereon.

Om du läser det här Jens så har jag en fråga. Kan du inte få Universal att ge ut din EP på vinyl? Det gör nämligen banden här i Bjurs vilket glädjer en gammal tönt som jag. På måndag ska jag ner till Liss i Grycksbo och fixa nytt gummiband till min vinylspelare. Då kan jag lyssna på Emmy Lou and the Rythm Boys igen. Jag har nämligen deras vinyl-LP.

Sen börjar det bli tjatigt med Jens framträdanden… Är det inte dags att göra ett dåligt framträdande snart? Skämt åsido, du/ni gjorde ett skitbra framträdande i Gävle och tack för mitt signerade exemplar av din CD.

Publicerad från WordPress för Windows Phone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.