Är för tillfället en aning ambivalent…

Att ändra skallen från en yrkeskarriär till en annan är ingen enkel sak. Man (jag) sitter fast i den gamla IT-rollen samtidigt som Taxiförarrollen är den som gäller sedan ett och ett halvt år (ungefär). Borde genomföra rollbytet till fullo men tvekar en aning, det är ju en massa jobb som jag inte riktigt känner för.

Dels ska jag ta bort mig från en massa sajter som är IT-fokus typ prenumeration på IT-konsultjobb hos eWork. Samtidigt är det lite kul att se vad marknaden har för sig… Sen är det Linkedin, va ska jag med den till? Min mejlbox svämmar över av Spam och jag orkar inte göra något radikalt åt det.

Skrivandet då? Ja det ligger helt nere just nu. Har 6 st barnboksmanus som jag kan skicka till två bokförlag. Har två eventuella illustratörer som jag borde prata med. Men tiden räcker liksom inte till. Friggeboden tog större delen av sommaren och hösten i anspråk och vi är inte riktigt klara. Rummen i boden ska förses med hyllor, verktyg ska sorteras och placeras så att man hittar dom o.s.v. Dessutom ska vi dra in el i rummen.

Sen är det det här med exponeringen på nätet. Bloggandet har legat still och det här är det första inlägget på mycket länge. Twitter har jag slutat följa. Det enda media som jag följer och underhåller är Facebook, mycket beroende på att vi kommunicerar rätt mycket inom åkeriet där jag jobbar.

En annan långdragen process är bytet av mobil. Ha ha ha… just nu använder jag den gamle Nokian som jag mer eller mindre sågat i tester på den här bloggen. Men den är faktiskt rätt användbar. Pekplattan har gett upp vad gäller 3G så den funkar bara hemma i soffan via WLAN. Resultat, den bara ligger på bordet och samlar damm. Men jag har bestämt mig vilken “Smartphone” som blir nästa köp. Eftersom Taxi-jobbet är ett låglöneyrke så får jag vända på slantarna. Inte fan har jag råd med nån mobil som kostar mer än en ny Laptop. Så det blir ingen av de Smartphones som tidningarna höjer till skyarna. Jag har därför satt gränsen till 2.400 spänn. Och det ska betalas kontant och aldrig mer via ett så kallat erbjudande per telefon.

Vad det blir? Den här och hör och häpna, en Android. Men jag väntar tills den levereras med Android 4. Sony Xperia Go:

Xperia Go

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.