Nu får dom snart skriva in mig i en roll…

Filmen “Hypnotisören” som spelas in i Stockholm just nu sker nattetid eftersom handlingen i boken är just nattetid. Jag har inte läst boken men producenten Bertil Ohlsson berättade det för mig inatt när jag körde “hem” honom och Lasse Hallström från nattens tagningar i ett hus på Lidingö. Tidigare har jag stött på filmteamet två gånger tidigare där jag första gången fick order om att inte se mot kameran eftersom jag och taxibilen jag kör skulle komma med i bakgrunden. Platsen var då Danderyds sjukhus.

Lite kul att på det här sättet få en liten bild av den enorma apparat som en filminspelning är. Det glunkas om att svenska filmer produktionsmässigt ligger långt efter amerikanska motsvarigheter men nog tycker jag att satsningen verkar enorm. Så mycket prylar som måste till för att skapa en film. Imponerande! Så nu blir det ett måste att se resultatet i höst.

Att jag stöter på filmteamet då och då beror just nu på att vi har samma arbetstider så när som på några timmar och att mitt jobb som taxiförare tar mig runt stora delar av Stockholm. Slumpen har medfört att jag hamnat där dom är tre gånger vid det här laget. Hoppas att det blir fler gånger.

Läs mer om filmen via följande länkar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.