Nu slipper jag starta om Galaxy Tab!

Har det ramlat in en uppdatering/rättning undrar du säkert. Svaret är nej! Jag har kommit på en annan lösning som medför att jag slipper starta om Galaxy Tab. Funkar nog likadant för alla smartphones baserat på Android. Så håll till godo!

Visserligen är det en rätt lång väg att ”Tappa” (ursäkta men det känns fel att skriva ”Klicka”) men så här kan man göra. Fördelen är att man gör nåt istället för att vänta på tidsödande avslut, sedan start igen samt PIN-kod och Androids omstart av mediaprylar.

Jag tvingar helt enkelt min krångalnde App att stoppa via Androids OS. Kolla följande ”Tapp-frekvens”

1. Program
2. Inställningar
3. Program (igen fast annan ikon)
4. Hantera program
5. Tappa på ”Körs”
6. Rulla ner till Twitter eller annan trilskande app
7. Påtvingat stopp

”Tappa” inte fel vid punkt 7! Knappen bredvid heter ”Avinstallera”. Så nu vet du dessutom hur man tar bort appar som inte visade sig va nåt att ha och det borde finnas massor bland de tusentals appar som finns idag. Själv är jag rätt petig med vad jag hämtar hem och installerar. Ännu enbart gratis-appar.

En reaktion till “Nu slipper jag starta om Galaxy Tab!”

 1. Hmm Dags för rodnande kinder! Att stänga program som körs var enklare än vad jag beskrev tidigare. Nåja, jag beskrev ju ändå processen för att avinstallera appar i en och samma inlägg.

  Det här är enklare!

  1. Program
  2. Uppgiftshanteraren
  3. Stäng den app som du vill stoppa

  Egentligen bra att veta att det finns fler möjligheter när Tabben krånglar. En sak som däremot inte går vad jag kan se det är att ta till stora yxan som man kan på enklare telefoner typ min SonyEricsson Elm, nämligen att ta av locket och plocka ur batteriet. Undrar hur man gör när batteriet i Samsung Galaxy Tab har gett upp, köper nytt? Jag vet inte ens hur man öppnar apparaten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.