En bra detalj med Android

När jag läser folks inlägg på twitter så har de så gott som alltid en länk bifogad i form av en sådan där komprimerad ”short link”. Ett klick, eller heter det ”tap”, med fingret på denne persons tweet tar mig först till själva inlägget där länken sedan är klickbar med fingret.

Ofta hamnar man då på riktiga hemsidor eller bloggar som då inledningsvis visas i sin helhet. Med andra ord oläsbart eftersom texten är för liten. Tidigare lutade jag tabben för att kunna läsa texten. Men nu har jag kommit på något smartare.

Jag dubbelkickar med fingret på texten, eller snarare den kolumn där texten är skriven och vips zoomar browsern in så att hela texten blir läsbar från vänsterkant till högerkant. Det betyder att jag slipper luta tabben eller zooma på eget finger. Fattade du det sista? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.