Inlägg via Galaxy Tab en tidig morgon

Resten av familjen sover. Laptoppen i sovrummet, så det blir att blogga via min Samsung Galaxy Tab. Skriver med det externa tangentbordet som fungerar utmärkt. Inga kablar och direktkontakt via mitt WLAN. Mobilitet från köksbordet och allt är tyst och stilla både inne och ute.
Det är den här situationen som var ett av målen med anskaffandet av Tabben och tangentbordet. Att när som helst kunna vara ute på nätet via Twitter, bloggen och att läsa nyheterna på ett antal mobila tidningars nyhetssidor.
Kollar gårdagens körningar på Google Maps för att se de nya vägar som kunden visade mig från baksätet. Aha Spångavägen från Bromma plan! En för mig ny led som leder mig raka vägen till Spånga innefrån stan. Här kommer tabben till sin nytta i min fortsatta inlärning av nya vägar kors och tvärs inom Stor-Stockholm.
Fick en fråga via ”Verksamhetsfilosofen” hur Tabben hanterar filmer i Flash. Har bett om en länk för att kunna svara. Men jag är rätt övertygad om att det inte är något problem. YouTube och egna filmade filmer är hur bra som helst. Som att ha en liten mobil TV med sig i alla lägen. 7 tum är det rätta formatet eftersom jag kan ha Tabben med i innerfickan på mina jackor.
När det gäller skrivandet så är det bara en detalj som saknas, rättstavningsstöd. Men man får väl kolla noga och rätta i efterhand om det blir fel. Mobiliteten överväger den bristen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.