Jag börjar gilla min Galaxy Tab, skarpt!

Nu när jag fått in några riktigt bra appar och att synken med Exchange fungerar utmärkt, speciellt min kalender som jag för närvarande är beroende av, så börjar tabben bli en viktig del av mitt mobila liv.

Hörde en diskussion mellan några kunder i taxin där den ene lovordade Samsung Galaxy Ace som i praktiken är en pytte av Galaxy Tab samt en budgetvariant av Galaxy S2. Jag lyssnade intresserat utan att avslöja att jag har en Galaxy Tab. Den ene kunden sa att han skulle förse samtliga sina anställda med just Galaxy Ace. En detalj var hur eminent han tyckte att just Taxi Stockholms nya App för Android för att beställa taxi fungerade.

Då min dotter har en Galaxy Ace så vet jag vad de pratade om. Galaxy Ace verkar vara en bra kompromiss mellan Tabben och S2 till ett vettigt pris. Det är inte alltid som den absolut bästa luren är det bästa köpet.

Dessutom börjar jag få snurr på skrivandet direkt på skärmen med tummarna i vertikalt läge så behovet av det externa tangentbordet börjar flagna. Så rådet just nu är att avvakta med det externa tangentbordet tills du känner att behovet är riktigt nödvändigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.