Telias kundtjänst svarade!

Klagade på Telias underleverantörer via min andra blogg Verksamhetsfilosofen och bad Telia ta sina underleverantörer i örat som inte kan skicka min nya mobil (Nokian) eller Samsung Galaxy Tab.  Döm om min förvåning när Telias kundcenter svarade i form av en kommentar till inlägget och bad om ursäkt.

Se http://blogg.idg.se/roffe/2011/06/17/telias-underleverantrer-slarvar-med-leveranser-och-avtal/#blogContent 

Elmen har förresten blivit som ny med ett nytt fräscht batteri i min gamla Elm. Nu väntar jag bara på att Nokian ska komma så att jag kan jämföra samt testa Elmen mot Nokian..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.