Bakslag för Nokia X3-02 :-(

Visar tänderna Telia skickade mig en Norsk!!!! version av Nokia C3-02, så nu går den i retur till agenten som gjorde misstaget. Jag kunde leva med att instruktionsboken var på norska men inte de 10 förprogrammerade bokmärken som inte går att ta bort. Alltså länkar till Norska tidningssajter, “Gule sider” och “Norsk Tipping”. De var nämligen inlagda fast i telefonens minne/operativsystem.

Ett samtal till Nokia huruvida de kunde skicka ut en uppdatering lät sig inte göras. Inte heller alla förslag på åtgärder som att köra “fabriksinstallation”. De Norska länkarna låg kvar. Dessutom högst upp så när jag la till egna bokmärken så hamnade dessa längst ner i listan. Det hör till saken att det visas fyra bokmärken i taget så det skulle bli ett antal svepningar med tummen innan jag skulle komma till mina egna länkar.

Nokias representant testade i sin tur en dansk X3-02 och i den gick det att ta bort bokmärken. Undrar vilka bokmärken som förprogrammerats på den svenska marknaden?

Så nu skickas den nya luren till Malmö samtidigt som jag får en ny…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.