Kommande bok om Microsoft Excel 2010

Kommer förhoppningsvis inom en månadNär jag först skrev min bok om Microsoft Project så insåg jag att jag även borde ägna en stund åt Excel 2010 eftersom rapportdelen skyfflar över data till just Excel vilket resulterar i en massa pivotdiagram.

Väl där i mina tester av rapportdelen så blev det till slut en egen bok om Excel 2010. För att boken ska kunna stå på egna ben så valde jag att skriva en ren Excelbok och inte en ren bilaga till Projectboken. Trots det så är exemplen i boken utifrån en projektledares synpunkt.

Det finns ju projektledande Excelanvändare som fortsatt vill jobba med planering och uppföljning enbart i Excel så det var en form av hänsyn och respekt för projektledarskrået att fortsatt kunna jobba vidare som man alltid har gjort.

De som uppskattar vad jag skriver skaffar med fördel båda böckerna eftersom de är tänkta som två delar ur en projektledares digra verktygslåda.

Vill du veta mer om Excel så surfa till http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Excel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.