Word 2007 som PDF

”ett av många sätt att jobba med Word”
Av Rolf Granlund

Boken «Word 2007 på mitt sätt», är min andra bok i en tänkt serie av böcker som främst handlar om hur man använder produkter från Microsoft ®.

Egentligen har jag skrivit den här boken ett antal gånger i form av så kallade «User Guides» inom olika företag. Att det blivit många beror på att jag följt Microsoft Word sedan tidernas begynnelse. Word har varit mitt huvudsakliga verktyg i olika roller som IT- och «Information Worker».

«Dokumentet» är än idag den centrala informationsbäraren inom företag för att förklara för andra olika typer av problemställningar och lösningar typ projektplaner, utredningar, användarhandledningar, tekniska beskrivningar, organisationsbeskriv-ningar med mera.
Tyvärr har jag även noterat att det är få som använder Word på det effektivaste sättet. Det jag menar är, att använda Word på det sätt som konstruktörerna av Word en gång i tiden tänkte sig att vi användare skulle hantera ordbehandlaren Word från Microsoft.
«Word 2007 på mitt sätt» är min tolkning av hur de tänkte plus några finesser där jag tycker att de tänkt fel. Ett exempel är hur Word genom åren hanterat bilder, vilket är ett kapitel i boken.

Bokens röda tråd är konstruktionen av ett normalt Dokument med de vanligaste ingående komponenterna. När du läst boken så kan du en hel del om Word 2007 och inser dessutom hur bra och enkelt programmet är.

Rolf Granlund

Antal sidor: 112 st
ISBN: 9789186035105

Mina böcker som PDF

2 reaktioner till “Word 2007 som PDF”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.